Skip to main content

Liv i kulturen på Sydhavnen

Sydhavnen A/S
29. juni 2023

Sydhavnen i Grenaa byder resten af året ind til flere spændende arrangementer, som skal kickstarte kulturen i og omkring den ældste del af Grenaa havn.

Sydhavnen A/S har indgået en aftale med Nicolai Huse Jacobsen om, at han i rollen som ny eventkoordinator skal være primus motor for, at der igen afholdes kulturbegivenheder på Sydhavnen, de første allerede i år.

Med Nicolai i front, bliver det et kendt ansigt og en erfaren kulturperson, som skal søsætte årets kulturbegivenheder på Sydhavnen i Grenaa.

Kommer med et stort netværk

Mange i Grenaa kender nok Nicolai fra Kulturskolen hvor han, udover at undervise, også er ansvarlig for talentundervisningen, men også er koncertarrangør og koordinator for kommunikationen. Han er passioneret musiker og har blandt andet spillet sammen med Nora Jones, Mek Pek, De Nattergale og mange andre danske og udenlandske kunstnere, og har via sit engagement indenfor kulturen et spændende og omfangsrigt netværk, han kan trække på.

Nicolai Huse Jacobsen bor i Grenaa sammen med sin forlovede Line og deres datter Luka på fem år. De har boet i byen de seneste ti år og valgte Djursland og Grenaa på grund af naturen, vandet og miljøet.

Sydhavnen er speciel

Når han har takket ja til at være eventkoordinator for Sydhavnen, er det blandt andet fordi stedet emmer af intimitet og hygge, som er gode forudsætninger for kulturbegivenheder.

“Sydhavnen er et specielt sted, som ligger lidt gemt af vejen i forhold til selve byen Grenaa. Men når man ‘runder hjørnet’ til Sydhavnen, åbner det sig op og der er virkelig mange muligheder,” siger Nicolai Huse Jacobsen.

Kirsten H. Schmidt, CEO for Sydhavnen A/S, er glad for, at Nicolai Huse Jacobsen har sagt ja til samarbejdet.

“Vi er rigtig glade for, at vi har fundet en lokal ildsjæl med den kunstneriske baggrund og det store netværk som Nicolai har. Det lover godt for de tanker, bestyrelsen for Sydhavnen har gjort sig, og vi håber, at de lokale vil hjælpe og støtte op om det arbejde, der ligger foran Nicolai de næste måneder,” siger hun.