Skip to main content

Om Sydhavnen A/S

Datterselskab til Grenaa Havn A/S med formålet at udvikle og fremme Sydhavnen

Vi løfter lokalsamfundet

Gennem partnerskaber med virksomheder, netværk, myndigheder, foreninger og interessenter skabes et aktivt og levende miljø i området på Sydhavnen i Grenaa.

Som en del af Grenaa Havn – en af Danmarks største erhvervs- og industrihavne – er vores mission at sikre et engagerende spændingsfelt mellem et historisk og virkeligt havneliv og et idérigt og udviklende miljø omkring erhverv, innovation, events og kultur. Det skal ske på et bæredygtigt grundlag – økonomisk, miljø- og samfundsmæssigt.

Vores vision er Liv på Sydhavnen

Sydhavnen skal udvikles til en unik maritim bydel. En bydel der skaber et styrket forhold mellem byen og havnen og tilbyder et levende erhvervs-, kultur- og fritidslandskab.

Sydhavnen skaber plads og rum til et levende og rigt liv for havnens nuværende og fremtidige aktører samt byens borgere og besøgende. Her skaber tilgængelighed og unikke havnerum til lands og til vands rammen om fællesskaber, fritidsliv og stærke fortællinger/oplevelser.

Vi løfter lokalsamfundet – ved at støtte og udvikle lokale initiativer, der fremmer det gode liv.

Medlemmer i bestyrelsen

I selskabet er valgt en professionel bestyrelse bestående af 5 medlemmer. Disse dedikerede bestyrelses­medlemmer bringer en god blanding af erfaring, ekspertise og visioner til bordet, hvilket er afgørende for at forme Sydhavnens fremtid.

Jan Petersen
Bestyrelsesformand
Henrik Carstensen
Næstformand
Anne Bjerrekær
Bestyrelsesmedlem
Benno Blæsild
Bestyrelsesmedlem
Lene S. Sørensen
Bestyrelsesmedlem

    Vi ses på Sydhavnen i Grenaa

    Sydhavnen A/S har til formål at udvikle og fremme Sydhavnen som et rekreativt og bæredygtigt område, med respekt for nuværende virksomheder og deres aktiviteter.

    Er du i tvivl? Måske leder du efter: