Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Grenaa Maritime Dage

09/09/2022 @ 12:00 - 10/09/2022 @ 20:00

Grenaa Marineforening byder velkommen til Grenaa Maritime Dage

Når Grenaa Marineforening fredag og lørdag er vært for Maritime Dage på Sydhavnen, vil der være masser af musik på programmet.
Der er gratis-musik og betalings-musik – det hele foregår i teltet på pladsen. Her er dine muligheder:

Fredag 13-14 (GRATIS-MUSIK)
Bastian da Cruz – Bastian tager afsæt i singer songwriter genren, med stilmæssige overlap af især moderne, folk og pop, altid med inspiration i tidens lyd. Når han skriver sange, er det for at give stof til eftertanke, både til lytteren såvel som i sig selv, for på den måde at ramme publikum med sin inderste stemme og sine ærligste tanker.

Fredag 15-16 (GRATIS-MUSIK)
Claus Dencher er pladeaktuel med albummet “YOU” og kommer forbi teltet med sin guitar, en mundharpe og måske en banjo. Der er lagt op til en times tid i et varmt lydunivers, som spænder bredt over folk, rock og pop. Dencher vil med sin “…iørefaldende mandsstemme, der er bedre end gennemsnittet i dansk rock…” føre publikum gennem historier om liv, håb og kærlighed.

Fredag 19-20 (BETALINGS-MUSIK)
Fredag aften er der koncert med pianisten og entertaineren Esben Just, som giver den fuld gas på pianoet med New Orleans Rock ’n’ Blues. Med udgangspunkt i sin kærlighed til alt godt fra New Orleans-musikkens herligheder, bliver der både brug for dansesko, syng-med-stemme og håndklap, når han sætter gang i festen. Der er intensitet og autenticitet i luften når Just sætter sig bag klaver og mikrofon, for at fremmane stemning og liv. En kærlighedserklæring til den håndspillede musik og til det beat der opstår, når øjeblikket gribes og fortolkes med åbne sanser.
Link til billetkøb https://www.pavillonen.dk/…/det-sker/esben-just-on-fire/

Lørdag 13-16 (GRATIS-MUSIK)
Masser af kopinumre, akustisk sang og guitarspil når den lokale frederikshavnerdreng Jonas AC underholder på havnen. Jonas AC er kendt som et musikalsk kalejdoskop, og han optræder med en blandet pose lørdagsunderholdning bestående af både gamle og nye hits.

Lørdag 19-20 OBS OBS koncerten er desværre aflyst.
Billetter refunderes til det betalingskort, som måtte være anvendt.

Lørdag aften går den nordjyske og anmelderroste singer songwriter Ginne Marker på scenen. Hun vil underholde med smukke sange og fremragende guitarspil. Musikmagasinet GAFFA skrev om Ginne: “Nutidens guitargud er åbenbart en nordjysk kvinde midt i 20’erne.” . I 2020 modtog Ginne hele to Carl-priser som Årets Talent og Årets Jazzkomponist for sit debutalbum ”For Seasons to Come”.

Maritime Dage byder velkommen til mad, drikke, musik og ikke mindst gamle, flotte træskibe denne weekend:

Fredag den 9. september kl. 12-20 og
Lørdag den 10. september kl. 12-20.

Find arrangementet på Søndre Kajgade 21, på Sydhavnen.

Besøg boderne fra Ebeltoft Gårdbryggeri, FriskFisken, Hotel Crone, Lund Vine og Mariendal Mosteri.

Maritime Dage er støttet af Sydhavnen A/S og Norddjurs Kommune.

Detaljer

Start:
09/09/2022 @ 12:00
Slut:
10/09/2022 @ 20:00
Begivenhed Kategorier:
,

Detaljer

Start:
09/09/2022 @ 12:00
Slut:
10/09/2022 @ 20:00
Begivenhed Kategorier:
,